Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Monika K Angelika **** Paweł ... Rafał Widełka Patrycja Krol ula butowska Madlen Ma Mateusz Jabcoń patryk.90 patryk jan 246 Erika Zgłobicka (3098 niezalogowanych)
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
dawid.derkacz napisał:
widać po anty "OKLASKACH" . Dziwne masz zachowanie i podejście do zycia,
no tak... a lajki odzwierciedlaja to jak bardzo komus cos sie podoba :d
na naszej klasie byly plusy od pana gabki jak dobrze pamietam
bueheheheheheh smieszne bardzo... jakies oklaski od frajerstwa wyznacznikiem mojej szczesliwosci i Twojej porazki bueheheheheheheehhehehehe Ty masz zero w oklaskach i co?? nadal szukasz pracy w miescie gdzie praca sama wali drzwiami i oknami, tak jak i wcalej norwegii... a ile oklaskow dostalem od Ciebie?? dwa?? trzy?? tylko dlatego bo napisalem wprost co mysle? buehehehehe....
wyjebane na problemy niegramotnych DDDD

ALIENI GORA!!!!!

o nieee... moje zycie teraz sie zalamie... nie dostalem 10 punktow w glosowaniu na foto i bede teraz plakal.... buehehehhehe i mam wiadro minusow w wirtualnym swiecie.. na internetowym forum.... buehehehehheee... ile Ty masz lat dzieciaku???? buehehehehe

ps najciekawsze jest to ze Ci ktorzy mieszkaja w Norwegii maja same minusy... a Alieny po roku tez je zaczynaja kosic bo sami przekonuja sie o panujacej tutaj rzeczywistosci.... pogadamy za rok frajerzyno
dobranoc
ide spac, bo jutro do pracy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Wiking
Lans na pistolecik, palone pieniądze a za plecami obrazek komunijny w pokoiku u mamusi, WIOCHA

www.wiocha.pl/619921 pokażcie co myslicie o nim
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok