dawid.derkacz napisał:
widać po anty "OKLASKACH" . Dziwne masz zachowanie i podejście do zycia,
no tak... a lajki odzwierciedlaja to jak bardzo komus cos sie podoba :d
na naszej klasie byly plusy od pana gabki jak dobrze pamietam
bueheheheheheh smieszne bardzo... jakies oklaski od frajerstwa wyznacznikiem mojej szczesliwosci i Twojej porazki
bueheheheheheheehhehehehe Ty masz zero w oklaskach i co?? nadal szukasz pracy w miescie gdzie praca sama wali drzwiami i oknami, tak jak i wcalej norwegii... a ile oklaskow dostalem od Ciebie?? dwa?? trzy?? tylko dlatego bo napisalem wprost co mysle? buehehehehe....
wyjebane na problemy niegramotnych
DDDD
ALIENI GORA!!!!!

o nieee... moje zycie teraz sie zalamie... nie dostalem 10 punktow w glosowaniu na foto i bede teraz plakal.... buehehehhehe i mam wiadro minusow w wirtualnym swiecie.. na internetowym forum.... buehehehehheee... ile Ty masz lat dzieciaku???? buehehehehe
ps najciekawsze jest to ze Ci ktorzy mieszkaja w Norwegii maja same minusy... a Alieny po roku tez je zaczynaja kosic bo sami przekonuja sie o panujacej tutaj rzeczywistosci.... pogadamy za rok frajerzyno
dobranoc
ide spac, bo jutro do pracy
widać po anty "OKLASKACH" . Dziwne masz zachowanie i podejście do zycia,
no tak... a lajki odzwierciedlaja to jak bardzo komus cos sie podoba :d
na naszej klasie byly plusy od pana gabki jak dobrze pamietam

wyjebane na problemy niegramotnych

ALIENI GORA!!!!!

o nieee... moje zycie teraz sie zalamie... nie dostalem 10 punktow w glosowaniu na foto i bede teraz plakal.... buehehehhehe i mam wiadro minusow w wirtualnym swiecie.. na internetowym forum.... buehehehehheee... ile Ty masz lat dzieciaku???? buehehehehe
ps najciekawsze jest to ze Ci ktorzy mieszkaja w Norwegii maja same minusy... a Alieny po roku tez je zaczynaja kosic bo sami przekonuja sie o panujacej tutaj rzeczywistosci.... pogadamy za rok frajerzyno

dobranoc
ide spac, bo jutro do pracy